Ковбаски з картоплею й італійським соусом

4 порції
Середня
0 переглядів
Складові :
Цибуля 2 шт
Оливкова олія за смаком
Сіль за смаком
Чорний перець за смаком
Чебрець за смаком
Вершкове масло 10 г
Ковбаски гриль "Краківські" або "Українські" 8 шт
Вустерський соус 4 ст.л.
Італійський томатний соус для пасти 250 г
Дрібно посічена петрушка 1 ст.л.
Картопля 500 г

Енергетична цінність на 100 грам

Калорійність 0 ккал
Білки 0 грам
Жири 0 грам
Вуглеводи 0 грам

    Спосіб приготування:

  • 1

    Прогріти духовку до 180°С. Картоплю порізати і опустити в киплячу воду. Варити 5-7 хвилин до напівготовності. Тим часом змішати томатний соус зі 150 мл води і 4 ст.л. вустерського соусу. Приправити сіллю і чорним перцем. У невеликому сотейнику розтопити вершкове масло і прогріти в ньому зелень. Зняти з вогню.

     

     

  • 2

    Форму для запікання змастити жиром і викласти цибулю, зверху покласти ковбаски і картоплю. Полити вершковим маслом із зеленню, злегка перемішати, щоб рівномірно покрити продукти. Залити томатним соусом. Запікати 30 хвилин. В процесі 2-3 рази відкрити духовку і злегка перемішати. В кінці переконатися, що картопля м'яка.

     

  • 3

    Подавати, посипавши чебрецем (або прикрасивши цілими гілочками). За бажанням сервірувати зі свіжим салатом.