Ковбаски з картоплею й італійським соусом
Цибуля | 2 шт |
Оливкова олія | за смаком |
Сіль | за смаком |
Чорний перець | за смаком |
Чебрець | за смаком |
Вершкове масло | 10 г |
Ковбаски гриль "Краківські" або "Українські" | 8 шт |
Вустерський соус | 4 ст.л. |
Італійський томатний соус для пасти | 250 г |
Дрібно посічена петрушка | 1 ст.л. |
Картопля | 500 г |
Енергетична цінність на 100 грам
Калорійність | 0 ккал |
Білки | 0 грам |
Жири | 0 грам |
Вуглеводи | 0 грам |
-
1
Прогріти духовку до 180°С. Картоплю порізати і опустити в киплячу воду. Варити 5-7 хвилин до напівготовності. Тим часом змішати томатний соус зі 150 мл води і 4 ст.л. вустерського соусу. Приправити сіллю і чорним перцем. У невеликому сотейнику розтопити вершкове масло і прогріти в ньому зелень. Зняти з вогню.
-
2
Форму для запікання змастити жиром і викласти цибулю, зверху покласти ковбаски і картоплю. Полити вершковим маслом із зеленню, злегка перемішати, щоб рівномірно покрити продукти. Залити томатним соусом. Запікати 30 хвилин. В процесі 2-3 рази відкрити духовку і злегка перемішати. В кінці переконатися, що картопля м'яка.
-
3
Подавати, посипавши чебрецем (або прикрасивши цілими гілочками). За бажанням сервірувати зі свіжим салатом.
Спосіб приготування: