Паста болоньєзе в пательні
Цибуля | 1 шт |
Оливкова олія | за смаком |
Сіль | за смаком |
Чорний перець | за смаком |
Тертий пармезан (опціонально) | за смаком |
Вино (опціонально) | за смаком |
Петрушка (опціонально) | за смаком |
Пасти типу ракушок (дрібна) | 400 г |
Гриби | 200 г |
Томатна паста з базиліком | 700 г |
Яловичий фарш | 500 г |
Енергетична цінність на 100 грам
Калорійність | 0 ккал |
Білки | 0 грам |
Жири | 0 грам |
Вуглеводи | 0 грам |
-
1
Розігріти столову ложку оливкової олії у великій глибокій сковороді. Обсмажити цибулю до м'якості. Додати і обсмажити гриби. Збільшити вогонь на максимум, додати фарш і 5 хвилин його обсмажувати до коричневого кольору, розбиваючи грудочки. Вмішати пасту. Банку з-під соусу сполоснути питною водою або білим вином і додати рідину в сковороду.
-
2
Довести до кипіння і додати ракушки. Зменшити вогонь і тушкувати до готовності ракушок (близько 20 хвилин), якщо потрібно, додаючи ще воду. Приправити сіллю і перцем. Перед подачею посипати дрібно посіченою петрушкою і, за бажанням, пармезаном.
Спосіб приготування: