Паста болоньєзе в пательні

4 порції
Легка
0 переглядів
Складові :
Цибуля 1 шт
Оливкова олія за смаком
Сіль за смаком
Чорний перець за смаком
Тертий пармезан (опціонально) за смаком
Вино (опціонально) за смаком
Петрушка (опціонально) за смаком
Пасти типу ракушок (дрібна) 400 г
Гриби 200 г
Томатна паста з базиліком 700 г
Яловичий фарш 500 г

Енергетична цінність на 100 грам

Калорійність 0 ккал
Білки 0 грам
Жири 0 грам
Вуглеводи 0 грам

    Спосіб приготування:

  • 1

    Розігріти столову ложку оливкової олії у великій глибокій сковороді. Обсмажити цибулю до м'якості. Додати і обсмажити гриби. Збільшити вогонь на максимум, додати фарш і 5 хвилин його обсмажувати до коричневого кольору, розбиваючи грудочки. Вмішати пасту. Банку з-під соусу сполоснути питною водою або білим вином і додати рідину в сковороду.

  • 2

    Довести до кипіння і додати ракушки. Зменшити вогонь і тушкувати до готовності ракушок (близько 20 хвилин), якщо потрібно, додаючи ще воду. Приправити сіллю і перцем. Перед подачею посипати дрібно посіченою петрушкою і, за бажанням, пармезаном.