Гаспачо з рожевих помідорів

8 порції
Середня
0 переглядів
Складові :
Зубчики часнику 1 шт
Сіль за смаком
Чорний перець за смаком
Вода 100 мл
Оливкова олія екстра вірджин 100 мл
Листки з віточок орегано або базиліка 3 шт
Анчоус 2 шт
Хересовий оцет 2 ст.л.
Чорний хліб 1 скибочка
Перець чілі 4 см
Перець білозірка 1 шт
Невеликий огірок 2 шт
Рожеві помідори 1 кг

Енергетична цінність на 100 грам

Калорійність 0 ккал
Білки 0 грам
Жири 0 грам
Вуглеводи 0 грам

    Спосіб приготування:

  • 1

    Зрізати жорсткі скоринки хліба і замочити його у воді.

     

  • 2

    Закип'ятити воду і приготувати поруч миску з холодною водою. Опускати помідори на 1 хвилину в киплячу воду, потім в холодну. З охололих помідорів зняти шкірки. Порізати великими часточками в каструлю.

     

     

  • 3

    З огірків овочечисткою зняти 80% шкірки. Порізати в миску. Очистити і порізати в миску перець.

     

  • 4

    Додати до овочів хліб і всі інші інгредієнти. Збити занурювальним блендером (або частинами збити в блендері-чаші).

     

     

  • 5

    Перед подачею охолодити суп в холодильнику або дати настоятися добу.

     

     

  • 6

    Для безглютенової версії використовуйте хліб без глютену, а для палео виключіть його.