Ризото з гарбузом і зеленим горошком

4 порції
Легка
0 переглядів
Складові :
Зубчики часнику 3 шт
Цибуля 1 шт
Оливкова олія 1 ст.л.
Овочевий бульйон 5 склянок
Вершкове масло 1 ст.л.
Пармезан 65 г
Заморожений горох 100 г
Рис арборіо 2 склянки
Гарбуз кубіками 500 г
Рукола 1 пучок

Енергетична цінність на 100 грам

Калорійність 0 ккал
Білки 0 грам
Жири 0 грам
Вуглеводи 0 грам

    Спосіб приготування:

  • 1

    Прогрійте духовку до 200°С. Застеліть деко папером для випічки і розкладіть гарбуз, порізану цибулю і часник. Полийте маслом і перемішайте. Готуйте 25 хвилин, поки гарбуз не буде повністю готовий.

     

  • 2

    У пательні розтопіть велику столову ложку вершкового масла і обсмажте в ньому рис протягом 2 хвилин. Рис має стати прозорим. Додайте 1 склянку гарячого бульйону і розмішайте. Коли бульйон вбереться, додайте наступну склянку, і так поки рис не стане кремовим (близько 20 хвилин). Вмішайте гарбуз, відталий горошок і пармезан. 

  • 3

    Подавайте ризото з листям руколи.

  • 4

    У пательні розтопіть велику столову ложку вершкового масла і обсмажте в ньому рис протягом 2 хвилин. Рис має стати прозорим. Додайте 1 склянку гарячого бульйону і розмішайте. Коли бульйон вбереться, додайте наступну склянку, і так поки рис не стане кремовим (близько 20 хвилин). Вмішайте гарбуз, відталий горошок і пармезан. 

  • 5

    У пательні розтопіть велику столову ложку вершкового масла і обсмажте в ньому рис протягом 2 хвилин. Рис має стати прозорим. Додайте 1 склянку гарячого бульйону і розмішайте. Коли бульйон вбереться, додайте наступну склянку, і так поки рис не стане кремовим (близько 20 хвилин). Вмішайте гарбуз, відталий горошок і пармезан. 

  • 6

    У пательні розтопіть велику столову ложку вершкового масла і обсмажте в ньому рис протягом 2 хвилин. Рис має стати прозорим. Додайте 1 склянку гарячого бульйону і розмішайте. Коли бульйон вбереться, додайте наступну склянку, і так поки рис не стане кремовим (близько 20 хвилин). Вмішайте гарбуз, відталий горошок і пармезан.