Куряче касуле з ковбасками і вином

5 порції
Середня
0 переглядів
Складові :
Хлібні крихти 3 склянка
Помідори чері 250 г
Курячий бульйон 1 склянка
Біле вино 1 склянка
Біла квасоля у банках по 400г (рідину злити) 2 шт
Гілочки тархуна 4 шт
Гілочки чебрецю 4 шт
Зубчики часнику 4 шт
Довгі шматочки бекону 2 шт
Цибуля 2 шт
Ковбаски гриль курячі "Novus" 4 шт
Куряча нога 4 шт
Оливкова олія 2 ст.л.

Енергетична цінність на 100 грам

Калорійність 0 ккал
Білки 0 грам
Жири 0 грам
Вуглеводи 0 грам

    Спосіб приготування:

  • 1

    Розігрійте в жароміцній пательні з товстим дном олію й обсмажуйте курячі ноги 5-6 хвилин, до коричневої скоринки. Дістаньте і відкладіть в тарілку. 

  • 2

    У тій же пательні  самим чином обсмажте ковбаски. Дістаньте і відкладіть. У олії, що лишилася, обсмажте цибулю, часник, бекон і трави. Поверніть в пательню курку і ковбаски, додайте половину квасолі, вино, бульйон і чері. Тушкуйте на маленькому вогні під кришкою 1,5 години. 

  • 3

    Прогрійте духовку до 180°С і ввімкніть конвекцію. Додайте залишену квасолю і хлібні крихти, перемішайте. Поставте страву на 3-5 хвилин в духовку, щоб підрум'янити верх (це можна зробити і під грилем). Дістаньте і присипте посіченим тархуном. Подавайте.