Куряче касуле з ковбасками і вином
Хлібні крихти | 3 склянка |
Помідори чері | 250 г |
Курячий бульйон | 1 склянка |
Біле вино | 1 склянка |
Біла квасоля у банках по 400г (рідину злити) | 2 шт |
Гілочки тархуна | 4 шт |
Гілочки чебрецю | 4 шт |
Зубчики часнику | 4 шт |
Довгі шматочки бекону | 2 шт |
Цибуля | 2 шт |
Ковбаски гриль курячі "Novus" | 4 шт |
Куряча нога | 4 шт |
Оливкова олія | 2 ст.л. |
Енергетична цінність на 100 грам
Калорійність | 0 ккал |
Білки | 0 грам |
Жири | 0 грам |
Вуглеводи | 0 грам |
-
1
Розігрійте в жароміцній пательні з товстим дном олію й обсмажуйте курячі ноги 5-6 хвилин, до коричневої скоринки. Дістаньте і відкладіть в тарілку.
-
2
У тій же пательні самим чином обсмажте ковбаски. Дістаньте і відкладіть. У олії, що лишилася, обсмажте цибулю, часник, бекон і трави. Поверніть в пательню курку і ковбаски, додайте половину квасолі, вино, бульйон і чері. Тушкуйте на маленькому вогні під кришкою 1,5 години.
-
3
Прогрійте духовку до 180°С і ввімкніть конвекцію. Додайте залишену квасолю і хлібні крихти, перемішайте. Поставте страву на 3-5 хвилин в духовку, щоб підрум'янити верх (це можна зробити і під грилем). Дістаньте і присипте посіченим тархуном. Подавайте.
Спосіб приготування: